Aktuality
Populárny článok

Súťaž o mestský park ČISTINKA

obed
poradna

Spoločnosť Lidl spúšťa projekt s názvom „Lidl Čistinka“, do ktorého sa zapojilo aj naše mesto.

Termín súťaže: od 15.augusta do 25.septembra 2022  

Ako prebieha hlasovanie: Každý zákazník, ktorý si v termíne od 15.8.2022 zakúpi v predajni Lidl tovar v hodnote minimálne 20 eur, obdrží pri pokladnici 1x hlasovaciu kartičku. Kartičku automaticky zákazník získava za každých ďalších celých 20 eur hodnoty nákupu. Počet kartičiek sa násobí výškou hodnoty nákupu. Prostredníctvom unikátneho kódu na tejto hlasovacej  kartičke bude mať zákazník možnosť odovzdať svoj hlas vybranému mestu, obci alebo mestskej časti (platí pre Bratislavu a Košice).  Zadávanie kódov a hlasovanie bude prebiehať na webovej stránke www.lidl.sk/cistinka. 

Predstavujeme vám mestský park, príjemné miesto na trávenie času. Predstavujeme vám Lidl Čistinku – mestský park jedna báseň. 

Predbežná vizualizácia a video vizualizácia: 

Na Lidl Čistinke nájdete priestor aj pre šport, ale aj oddych. Všetky štyri moduly sú navrhnuté tak, aby tvorili jednotný celok:  

Zábava aj pre najmenších na Lidl Čistinke 

Tento modul má rozmer 12x12m a bude slúžiť ako hracia plocha pre najmenšie deti. V zeleni, obklopené možnosťou na sedenie,  bude vsadené detské ihrisko so šmykľavkou a hojdačkou.  

Grilovačka pre všetkých na Lidl Čistinke 

Modul o rozmere 12x12m, pre ktorý je charakteristické ohnisko a príjemné posedenie pod prístreškom. Sú tu priestranné stoly a sedenie v tesnej blízkosti dvoch ohnísk, kde sa dá pripraviť grilovačka či už vo dvojici, alebo aj s celou rodinou a kamarátmi.   

Cvičím, cvičíš, cvičíme na Lidl Čistinke 

Tento modul je jeden z dvoch, ktoré sa zaraďujú k športovým plochám. V priestore 12x12m sa  nachádzajú prvky pre vonkajší workout na posilňovanie rôznych partií tela. V blízkosti samotného workoutu sa nachádza lavička a na oddych sa dá využiť aj múrik.   

Najlepšie športové výkony na Lidl Čistinke

Druhá, väčšia športová plocha, má rozmer 15x15m, a to kvôli ploche veľkého multifunkčného ihriska. Na ihrisku sú basketbalové koše, bránky na futbal aj pre iné loptové hry, a kto by chcel, môže si zahrať  stolný tenis na neďalekom stole.  


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button